Odd Problem

Issues to do with installing and configurating Norcat.
Post Reply
ProSite
Posts: 7
Joined: Mon Mar 14, 2005 4:46 pm

Odd Problem

Post by ProSite » Mon Mar 14, 2005 4:56 pm

Hi,

I am having a problem with some products and the way they are appearing. Is is happening for you ?

If you go to this URL - everything is fine.
http://escapeclothing.co.uk/acatalog/On ... AINER.html

If you go to this one the price on the second shoe is missing, But, if you right click the picture go properties, then click ok the table expands and you can see the price!
http://escapeclothing.co.uk/acatalog/On ... -SHOE.html


Any one got any ideas on this one? Both Earls are using the same base templates but randomly render differnetly.. ARrghh...

Jez

ps firefox just renders it as a wide image table but you can see the price...

norman
Site Admin
Posts: 1237
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Tue Mar 15, 2005 3:56 am

These products aren't rendered identically.

One uses a 6 digit product image name and is thus showing an image via NETQUOTEVAR:PRODUCTIMAGE.

The other has a set of 9 digit image names and these are being laid out by embedded HTML within the NETQUOTEVAR:PRODUCTDESCRIPTION via Norcat generated code.

You've modified the original Norcat templates to place the NETQUOTEVAR:PRODUCTIMAGE in a different way than usual. It's usually above the NETQUOTEVAR:PRODUCTDESCRIPTION and so doesn't interfere with the genrated table code for all those buy buttons.

It's hard to help without seeing your data and customisations. If you're able to send me (on a CD) the entire (include all sub-folders) C:\Norcat and C:\Program Files\Actinic v7\Sites\Site1 I'd be able to try some solutions.
Norman

Post Reply