Nortree

Basic cascading menu for Actinic 5 onwards.
Post Reply
davelockett

Nortree

Post by davelockett » Thu Sep 09, 2004 6:44 pm

I have recently installed Nortree into actinic v7, but every time I come to preview the website I am creating the links in the drop down menu's all take me to the same page. The link on the bottom taskbar reads -
../../../Act_PreviewWarningPage.html?ACTION=SHOWCART.
Can somebody please tell me whats going on.

norman
Site Admin
Posts: 1242
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Fri Sep 10, 2004 3:20 pm

What version of NorTree are you running? See the config program's title bar.

Norman

norman
Site Admin
Posts: 1242
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Fri Sep 10, 2004 5:20 pm

It looks like Actinic 7 now generates that warning URL for every preview page.

If you look at Act_section_tree_URLs.js then you'll see that there are no useful URL's in there.

It looks like this will only work on live V7 sites.

Norman

davelockett

Post by davelockett » Sat Sep 11, 2004 8:41 pm

norman wrote:It looks like Actinic 7 now generates that warning URL for every preview page.

If you look at Act_section_tree_URLs.js then you'll see that there are no useful URL's in there.

It looks like this will only work on live V7 sites.

Norman
Thanks Norman I will give it a go when I uplaod the site in a few weeks

norman
Site Admin
Posts: 1242
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Sat Sep 11, 2004 11:04 pm

You can also test your site fully by installing a web-server, ftp server and Perl on your own system. When you're ready to go live all you need to do is change the settings in Advanced / Network Setup.

Full instructions are in the Actinic Advanced Guide which you can download via http://www.actinic.com

Norman

Post Reply