Firefox not grabbing my fix point

Another automatic cascading menu for Actinic 5 onwards. This one allows more modern DHTML effects.
Post Reply
fairycakes
Posts: 5
Joined: Fri Jan 06, 2006 12:33 am

Firefox not grabbing my fix point

Post by fairycakes » Fri Jan 06, 2006 12:37 am

Hi

I have placed the norcascade menu via an "Anchor" link however this is completely ignored in firefox and the menu simply sits at the top of the page.

Is there anyway to fix this so its sits nicely as it does in i.e

http://speedy.bpweb.net


(actnic menu style is also not picking up....)

Thanks for any help.

norman
Site Admin
Posts: 1238
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Fri Jan 06, 2006 7:39 am

Change your anchor from

<A name=prod>

to

<A name=prod id=prod>

(It's the ID tag we're really looking for - Netscape does not set missing ID tags to match NAME ones - IE does).
Norman

fairycakes
Posts: 5
Joined: Fri Jan 06, 2006 12:33 am

Nearly there

Post by fairycakes » Fri Jan 06, 2006 9:40 am

Hi

Thanks for getting back to me so quickly - this has kinda sorted it but now my menu is sitting beside and over some of my menu.

Any ideas?

norman
Site Admin
Posts: 1238
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Fri Jan 06, 2006 11:35 am

Your page isn't rendering correctly in Firefox.

Probably CSS or broken tables.

Once you've got Firefox and IE looking the same, the menu should fall into place.
Norman

fairycakes
Posts: 5
Joined: Fri Jan 06, 2006 12:33 am

It's the style sheet

Post by fairycakes » Fri Jan 06, 2006 11:39 am

Hi Norman

It's the stylesheet - hence my broken actinic menu - totally stuck on this one.. no idea why my menu bg's aren't appearing in firefox.

Thanks again for your time.

Post Reply