Strange problem when using search

Another automatic cascading menu for Actinic 5 onwards. This one allows more modern DHTML effects.
Post Reply
bpj553
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 9:14 pm

Strange problem when using search

Post by bpj553 » Tue Mar 14, 2006 10:43 am

Hi Norman,

I posted something similar on the actinic forums, but I think this is the correct place. Just gone live on my site, and the menu works ok. Except if you run a 'quick search' on my site the menu doesn't display properly. If you then click on a product from that search results it is also carried through to the product page.

It's a guess, but it's as if the <link rel="stylesheet" type="text/css" href="pop_style.css" /> isn't picking up.

Thanks.

norman
Site Admin
Posts: 1237
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Tue Mar 14, 2006 4:01 pm

Are you live now? Can you post an URL so I can see what's happening?
Norman

bpj553
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 9:14 pm

Post by bpj553 » Tue Mar 14, 2006 5:08 pm


norman
Site Admin
Posts: 1237
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Tue Mar 14, 2006 6:35 pm

Your link code

Code: Select all

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="pop_style.css" /><style type="text/css">
<!--
.style4 {font-size: 11px}
.style5 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif}
-->
</style>
is in the wrong place on the search results. You have it betwen the HTML and HEAD tags. It must be placed in the HEAD area and after the BASEHREF line. A good place would be after the

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="actinicextras.js" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

line.
Norman

bpj553
Posts: 17
Joined: Wed Jan 25, 2006 9:14 pm

Post by bpj553 » Tue Mar 14, 2006 7:27 pm

Thank you Norman. Problem solved.

Post Reply