Menus on Contact Page

Another automatic cascading menu for Actinic 5 onwards. This one allows more modern DHTML effects.
Post Reply
Andy B

Menus on Contact Page

Post by Andy B » Sat Aug 27, 2005 2:39 pm

I am using Norcascade to create menus for my Actinic site and it works exactly how I want apart from on the Contact page where the menu is not being updated.

Is there something I need to do to make the Contact page referesh?

AndyB

Post by AndyB » Sat Aug 27, 2005 7:04 pm

Forgot to add the URL so you can see for yourselves!

http://www.seriouslysilver.co.uk/acatalog/index.html

The menus are supposed to be in the grey italics rather than the normal blue font that appears on the contact page.
I have noticed the old menus also display after searching for a product.

Andy

norman
Site Admin
Posts: 1238
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Sun Aug 28, 2005 10:57 am

You've placed the NorCascade code after the </BODY> tag. This code should either be immediately after the <BODY ....> line or immediately before the </BODY>. Fix that first and see if that helps.
Norman

Guest

Post by Guest » Sun Aug 28, 2005 12:40 pm

I have done as you suggested trying the code both immediately before the </BODY> tag and immediately after the <BODY ...> line.

Am I right making these changes to Act_Primary, saving the file then uploading to the website?

This is what I have done but it has not sorted my problem out.

Any further things to try would be much welcome

Andy

norman
Site Admin
Posts: 1238
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman » Sun Aug 28, 2005 2:22 pm

OK, I see the problem now.

In your Act_Primary.html you have right at the top

Code: Select all

<HTML>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="pop_style.css" />

<HEAD>
   <TITLE>
   Seriously SIlver Contact Us
   </TITLE>
   <BASE HREF="http://www.seriouslysilver.co.uk/acatalog/"></Actinic:BASEHREF>
the stylesheet loading line

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="pop_style.css" />

is in the wrong place. You're referring to a file in the acatalog directory but that isn't available when running pages from cgi-bin. The BASE HREF tells the browser where to look for such files but isn't yet active when that line is processed. Move it after the <BASE HREF....></Actinic:BASEHREF> line and all should be well.
Norman

Guest

Post by Guest » Sun Aug 28, 2005 2:36 pm

Many many thanks Norman.

All working correctly now

Andy

Post Reply