upsell "product layout"

Adding upsell items to a product.
Post Reply
sbutton
Posts: 12
Joined: Fri May 06, 2005 11:05 am
Location: Suffolk, UK
Contact:

upsell "product layout"

Post by sbutton »

Hi,

Have finally got round to getting upsell running again, and have run into the following problem in Actinic 7...

Where it says ...."(1) To make an existing product a Main product that will include Upsell items go to
Product Details / General / Product Layout and select "Upsell main product". "

I tried this, but if I go into Product Details -> General.... and there is no "Product layout" tab or button.

Any ideas? :?:

Really need to get this finished for Christmas. :D

Thanks,

Steve
must fill in this sig some time.
norman
Site Admin
Posts: 1248
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman »

When you're in the content tree, click a product, then on the right hand pane you should see a "Layout" tab. That's where you select the appropriate Template from the drop-down list marked "Product Layout:".
Norman
sbutton
Posts: 12
Joined: Fri May 06, 2005 11:05 am
Location: Suffolk, UK
Contact:

upsell "product layout"

Post by sbutton »

Hi Norman,

Thanks for that. It's pretty obvious once you know where to look!

I'm now getting the following error :-

An Error has occurred in the script on this page.

Line: 64
Char: 28
Error: Syntax error
Code: 0
URL: ....


Pretty sure I came across this one before and had to fix the JavaScript but I can't remember what I did.

Steve
must fill in this sig some time.
norman
Site Admin
Posts: 1248
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Post by norman »

Best look using Firefox and with Tools / JavaScript console turned on. Or post a URL of a page I can see.
Norman
sbutton
Posts: 12
Joined: Fri May 06, 2005 11:05 am
Location: Suffolk, UK
Contact:

upsell "product layout"

Post by sbutton »

I found it (using good ole' Firefox) in UpsellMainProductLine.html (and others) there is a line which reads...

var upsellimagemaxheight - CUSTOMVAR:UPSELLIMAGEHEIGHT;

and it needs to read ...

var upsellimagemaxheight - CUSTOMVAR:UPSELLIMAGEMAXHEIGHT;


Not really sure how others have got away with this, unless I'm using an old version of the Upsell instructions or something.

Thanks,

Steve
must fill in this sig some time.
Post Reply